Femke Kok

Echt supercool sei Kok nei ôfrin mar ik tink dat it noch wol. Kok is de earste Nederlânske frou dyt in tiid delset ûnder de 37 sekonden.


Pin By Femke Kok On Tattoo Inspiration Wasp Tattoo Hornet Tattoo Bee Tattoo

Schaatsster Femke Kok uit Nij Beets heeft bij de wereldbeker in Salt Lake City het Nederlands record op de 500 meter verbeterd Ze dook met 3701 net onder het record dat provinciegenote Thijsje Oenema Joure in 2013 op dezelfde baan had gezet op 3706.

. Leerdam kwam 002 seconde na Femke Kok over de finish en eindigde als tweede. De 21-jarige Friezin van Reggeborgh bleef met 3745 Jutta Leerdam 3765 voor en. Femke Kok hat har eigen nasjonaal rekôr ferbettere op de wrâldbekerwedstriden yn Salt Lake City yn in bizarre wedstriid tsjin Jutta Leerdam.

Het startbewijs heeft ze wel binnen. Femke Kok en Jutta Leerdam zijn tegenpolen aartsrivalen én ze halen het beste in elkaar naar boven. In de slotrit van de 500 meter op het.

De reactie van Jutta Leerdam na de 500 meter bij het olympisch kwalificatietoernooi. Femke Kok heeft nog geen olympisch ticket. Femke Kok - Foto.

Femke Kok heeft de 500 meter op het olympisch kwalificatietoernooi op haar naam geschreven en zo een ticket voor die afstand op de Spelen van volgend jaar veiliggesteld. Op de 500 meter moet het dinsdag gebeuren voor de 21-jarige vice-wereldkampioene. Femke Kok heeft tijdens de eerste 500 meter op het olympisch kwalificatietoernooi OKT de snelste tijd neergezet.


Pin By Femke Kok On Fashion Sporty Outfits Cute Outfits Causual Outfits


Pin Na Doske Short Blonde Pixie


Moon Tattoo Foot Toe Tattoos Foot Tattoos Tattoos


Femke Kok Speed Skating Women Athlete Women

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel